Gantrup Lewitzer kan tilbyde bedækning ved disse to hingste.

Santino PIH 116.
Santino opnåede ved kåringen i 2013, at blive kåret som, dels
"Bedste ponyhingst"
og senere samme dag, som
"Årets hingst"
i Dansk Pinto Forening

Med andre ord, så var Santino den bedste hingst i 2013
 af samtlige 16 fremmødte hingste ved kåringen i Dansk Pinto Forening 2013, også varmblodstyperne.  Noget af en bedrift for en ponyhingst!
Santino er en Lewitzer, han kan kun anvendes med frostsæd, da han er gået i sporten og det er ikke foreneligt med en bedækningssæson. Han er udlånt til Thilde, der rider og træner ham på bedste måde. De to
er en smuk ekvipage, som vi nok kommer til at høre mere om.
 
Painted Diamond

Painted Diamond (Monty i daglig tale) er Pinto Araber og bruges til, dels  hopper af Araber & Pinto Araber racen, dels til forædling. Han har 81,25% araberblod.
Monty er en fremragende hingst, med et helt unikt venligt temperament og selvom han har rundet de 23 år, så kan stadigvæk "danse" med elastik i benene, så man er ved at tabe både næse og mund, når han kommer i det humør og det er ikke fordi han bliver redet og trænet, for han er gået på      pension, så han hygger sig på folden. Men han har det i sig og han giver det videre til sit afkom. Samtidig så er han eminent til at "opdrage" hingsteføllene og de unge plage, så de bliver til "hele" individer, uden at de på noget tidspunkt bliver kuet, eller på anden måde trykket. Han er guld værd for os, i vores avl og omgang med hestene.

Bedækningsbetingelser:

Painted Diamond køres ikke ud til hopper.

Lewitzer "Santino", Frostsæd, garanti for broget afkom. Pr portion til een hoppe.........1000,00kr (beregn porto og dyrlæge til ilægning af sæden)

Pinto Araber "Painted Diamond". Naturlig bedækning for hånd 2500,00kr  (han er en ren gentleman, også for unge uprøvede hopper) 

Opstaldning:  Goldhopper, pony 50.- kr pr. dag.
                      Følhopper, pony    60.- kr pr. dag
                      
Rabat ved flere hopper fra samme ejer.

Hvis føllet er dødfødt eller hoppen kaster, bedækkes året efter, uden beregning. Bedækningen kan kun benyttes af samme hoppe, fra samme ejer. 

Betaling sker kontant ved afhentning af hoppen. 
Hoppe og evt. føl opstaldes på ejers regning og risiko.

Hvis hoppen, trods forsøg i 2016 ikke er blevet drægtig, skal der medbringes en ren svaberattest.

Gantrup Arabians forbeholder sig ret til, på ejers regning, at tilkalde dyrlæge ved akut opstået sygdom, skade eller lignende. Ejer skal dog kontaktes så hurtigt som muligt derefter.

Gantrup Arabians forpligter sig til, efter bedste evne at sørge for, at hoppe og evt. føl passes på bedst mulig måde og ikke udsættes for unødig fare eller risiko.

Bedækninger med "Santino" kan indberettes til både Dansk Pinto Forening, eller ZfdP, efter hoppe ejers ønske.  

Bedækninger med "Painted Diamond" bliver indberettet til ZfdP. 

Afkom der registreres i ZfdP, kan senere fremstilles til kåring/bedømmelse i Dansk Pinto Forening, uden problemer.