Nyheder og lidt om, hvad der sker her på stedet.

  D 11 Juli 2018. Allecco er kommet til Brædstrup Rideklub, for at blive redet og det går rigtig godt med ham. De går mest op i westernridning, så han er "iført" en westernsadel og den klæ´r ham faktisk! De er meget tilfredse med ham og synes, at han er en god og fin lille pony. I denne her uge ville de iføre ham en almindelig eng. sadel og hans eget hovedtøj og så må vi se, hvordan det kommer til at gå. Det er meningen, at han skal sælges.
Foosie er scannet drægtig med Ikarios og Pixie skal scannes om en uge. Hun er holdt til Santino. 1 forsøg lykkedes ikke, så vi krydser fingre for, at der er mere held i sprøjten 2 gang.
Pauline er ikke holdt til hingst i år.
Gantrup Painted Fantasia er solgt til avl i Tyskland og hun forlader ejendommen til efteråret.
Gantrup Painted Fluffy er solgt til Sjælland, hvor hendes fremtid ligger indenfor western ridningen. Det bliver spændende at følge dem, begge to.  


D 11 Juni 2017. Det går godt med føllene ude i folden. De vokser og trives, og begge to er meget tillidsfulde og utrolig nemme at håndtere i det daglige.

D. 2 Juni besluttede Foosie sig for, endelig at fole. Jeg kunne godt se små, klare vokspropper om morgenen, da jeg lukkede ud, men forventede egentlig ikke, at det var lige op over! Da jeg igen kiggede ud til hende lige over middag, lå hun ned og selve folingen var overstået. Føllet havde hovedet fri af hammen og der var ro på, så jeg var ikke alt for påtrængende. Et meget specielt broget, stort og langbenet hoppeføl, men det var jo også ca 16-18 dage over termin, så det kunne man vel forvente, altså størrelsen! Det hele gik lige efter bogen. Føllet var hurtigt oppe på sine lange ben og fandt mælkebaren, og hun er bare helt perfekt, i mine øjne. Foosie og Painted Diamond avler godt, sammen. En sand fornøjelse at være vidne til. 

D 11 Maj 2017. Gantrup Foosie har endnu ikke tænkt sig at fole? Men det må jo komme? Der er ingen vokspropper, så der sker formentlig heller ikke noget i dag, men hun er så småt begyndt af løfte halen engang imellem, så der er tydeligvis "noget" der presser lidt på.. Det bliver så spændende.

D 10 Maj 2017.
Min nye side har set dagens lys og jeg håber virkelig, at den vil bringe læserne (kiggerne) rigtig maget glæde, svar på evt. spørgsmål og give et lille indblik i, hvad vi går og laver, her på "farmen".
Er der noget som man gerne vil have uddybet, eller have svar på, så er man altid velkommen til at ringe, maile eller på anden måde kontakte mig, og jeg vil gøre mit yderste, for at svare på det. Historien om Lewitzeren er bl. a. lavet med hjælp fra Susanne Hofman, Gestuet Lindenhof ogTanja Landis, samt søgninger i  forskellige fora.

D. 30 April 2017. I dag har Pauline født et fint hoppeføl. Og hun ville meget gerne ordne det hele selv! Jeg kiggede til hende ved 20-tiden om aftenen og der var absolut ikke noget at komme efter. Jeg kiggede igen ved 21-tiden og da stod føllepige op, hun var slikket tør og alt var lige efter bogen. Så den affære skulle jeg tydeligvis ikke blande mig i! Skønt, når det går så nemt!